Sałatka z tofu i awokado
Napisany przez Emilia Hallmann Przepisy Powrót
Do przygotowania sałatki potrzebujesz: tofu, sałatę, pomidora, awokado, paprykę, sezam, imbir, czosnek, sos sojowy, oliwę. Tofu należy pokroić w kostkę i zamarynować na godzinę. Do marynaty dodaj: oliwę, sos sojowy, imbir, ząbek czosnku. Po upływie wyznaczonego czasu zarumień tofu na patelni teflonowej. Ułóż na pokrojonych warzywach, posyp sezamem- gotowe! Smacznego!
Do przygotowania sałatki potrzebujesz: tofu, sałatę, pomidora, awokado, paprykę, sezam, imbir, czosnek, sos sojowy, oliwę. Tofu należy pokroić w kostkę i zamarynować na godzinę. Do marynaty dodaj: oliwę, sos sojowy, imbir, ząbek czosnku. Po upływie wyznaczonego czasu zarumień tofu na patelni teflonowej. Ułóż na pokrojonych warzywach, posyp sezamem- gotowe! Smacznego!
Dobry Dietetyk Gdynia Dobry Dietetyk Tczew Dobry Dietetyk Malbork
Galeria Sałatka z tofu i awokado
Twój komentarz