mgr Emilia Hallmann
03 Gru

Sałatka z tofu i awokado

Do przygotowania sałatki potrzebujesz: tofu, sałatę, pomidora, awokado, paprykę, sezam, imbir, czosnek, sos sojowy, oliwę. Tofu należy pokroić w kostkę i zamarynować na godzinę. Do marynaty dodaj: oliwę, sos sojowy, imbir, ząbek czosnku. Po upływie wyznaczonego czasu zarumień tofu na patelni teflonowej. Ułóż na pokrojonych warzywach, posyp sezamem- gotowe! Smacznego!

 

Do przygotowania sałatki potrzebujesz: tofu, sałatę, pomidora, awokado, paprykę, sezam, imbir, czosnek, sos sojowy, oliwę. Tofu należy pokroić w kostkę i zamarynować na godzinę. Do marynaty dodaj: oliwę, sos sojowy, imbir, ząbek czosnku. Po upływie wyznaczonego czasu zarumień tofu na patelni teflonowej. Ułóż na pokrojonych warzywach, posyp sezamem- gotowe! Smacznego!

Dobry Dietetyk Gdynia Dobry Dietetyk Tczew Dobry Dietetyk Malbork

Twój komentarz




POKAŻ
Emilia Hallmann - ZnanyLekarz.pl
POKAŻ